FC Rosengård och Trianon förlänger samarbetet

Nu har det blivit dags kommunicera det förlängda samarbetet med Trianon.
Vi bad Birgitta Bengtson, marknadsansvarig på Fastighets AB Trianon att berätta om deras verksamhet:
– Trianon är ett fastighetsbolag som långsiktigt äger, förvaltar, utvecklar samt bygger bostäder och kommersiella fastigheter i Malmö. Hållbart boende både socialt och miljömässigt är nyckeln för oss, samtidigt som vi är flexibla, lyhörda och alltid håller en hög servicenivå.
– Vår målsättning är att bygga minst 500 nya lägenheter inom en femårsperiod, hand i hand med vårt ansvar som samhällsbyggare. Vi bygger bara hyresrätter med ambitionen att folk ska ha råd att bo. Under 2018 så har vi mycket på gång; vår spännande utveckling av Entré, Rosengård Centrums framtid och nybyggnation i Oxie, är bara några av våra fokusområden. Trianon noterades på Nasdaq First North i juni 2017.
Finns det någon speciell anledning till att ni valt att samarbeta med just FC Rosengård?
– FC Rosengård gör ett stort arbete för många ungdomar i Malmö.  Ett aktivt föreningsliv verkar preventivt i samhället eftersom ungdomarna får en meningsfull fritid och en möjlighet att växa.
– Vi är imponerade av det sociala arbete ni gör och bredden i ert ungdomsarbete. Vi finns även i de områden där ni verkar och det är viktig för oss att vara en del av det och kunna påverka positivt. FC Rosengård är också ett bevis på hur viktigt ett aktivt föreningsliv är, säger Olof Andersson, VD Fastighets AB Trianon.
– Vi tycker det är väldigt roligt att vi har ett aktivt samarbete, som t.ex. i december 2017 då vi genomförde invigning av våra nyrenoverade utemiljöer och hade hjälp av fotbollsspelare från FC Rosengårds F19-lag.
Vi ser fram emot flera år av givande samarbete.