Yalla Trappan – spännande samarbete!

FC Rosengård och Yalla Trappan delar värdegrund och har en gemensam vision om ett jämlikt Malmö. Vi arbetar båda med att få människor att våga tro på sina drömmar och sin egna framtid. Vi vill stärka varandra och andra.
När du beställer catering från Yalla Trappan och uppger FC Rosengård, går 20% av försäljningen till klubben. Du stöttar inte bara Yalla Trappan utan också FC Rosengård genom att beställa deras underbara mat. Klicka in på www.yallatrappan.se och titta på erbjudanden under Catering. Passar perfekt till festen både på företaget eller i hemmet.
FC Rosengård har som mål att skapa ett jämlikt Malmö, där alla vågar tro på sina drömmar, både på och utanför plan. Men fotboll är en lagsport och vi är övertygade om att tillsammans är vi starkare. FC Rosengård presenterar stolt ett nytt samarbete med en annan ideell förening som dagligen också förverkligar drömmar; Yalla Trappan.

Yalla Trappan är ett arbetsintegrerande socialt företag och kvinnokooperativ som drivs av en ideell förening på Rosengård. Föreningen har egen lunchrestaurang, cateringverksamhet, de tillhandahåller lokalvårdstjänster, konferens samt har syateljé på Nobelvägen, IKEA och alldeles nyöppnad ateljé på H&M/Gustav Adolfs Torg i Malmö.
Yalla Trappans målsättning är att skapa arbetstillfällen och ökad ekonomisk självständighet för utlandsfödda kvinnor som står långt ifrån arbetsmarknaden. Detta har resulterat i en livskraftig och stabil verksamhet präglad av solidaritet, innovation och hållbarhet. Tack vare Yalla Trappan får vårt samhälle möjligheten att ta del av dessa fantastiska kvinnors kompetens! FC Rosengård och Yalla Trappans gemensamma mål är att förena fotboll och mat, att lära av varandra och att inspirera kvinnor till gemenskap. Planen är ett gemensamt mål där alla kvinnor passar in i samhället!
Tillsammans är vi starkare – Tillsammans förverkligar vi drömmar!