FC Rosengård slog Asarum

FC Rosengård tog tre viktiga poäng på onsdagkvällen men ännu viktigare var att man studsade tillbaka i vinnarspåret. Det blev en lite trevande inledning från både Asarum och Rosengård men ju längre halvleken gick, desto mer tog FC Rosengård över spelet. Rosengård vaskade fram en del chanser men utan att få bollen i mål och man började få lite flashbacks från matchen mot Torns IF.
Inför matchen hade Hasse gjort fyra ändringar i startelvan, inte för att någon underpresterat utan snarare för att det är precis i början av en lång säsong och det är viktigt att alla är i så bra matchform som möjligt. Samtidigt är alla medvetna om att det är hård konkurrens om platserna i startelvan så det gäller att ta chansen när man får den.
Hur som helst så var det ingen som gjorde bort sig, Rosengård jobbade och slet och man hade tålamodet att inte ta första halvchans att anfalla utan man värderade lägena vilket betalade sig i ett par bra chanser.
När domaren blåste igång den andra halvleken så växlade FC Rosengård upp tempot och det märktes att Asarum inte hängde med och till slut fick hemmamålvakten ge sig när Granit tryckte in 0-1 till Rosengård. Efter ledningsmålet så fortsatte FC Rosengård att mala på och en liten stund efteråt utökade Alvedin på frispark till 0-2 och på stopptid satte Dennis 0-3. Segern var viktig inför fortsättningen då man möter Karlskrona hemma på lördag.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *