Uppd: FC Rosengård tillbaka i Division 1

Efter en lång tids väntan så är FC Rosengårds Herrseniorlag äntligen tillbaka i Division 1. Det blev klart sedan man även vunnit returmatchen på bortaplan med 1- 2.
Det var ett kval som bjöd på allt, det var blod, svett och tårar och ordet kval gav verkligen skäl för namnet. FC Rosengård låg illa till dels efter förlusten i den inledande kvalmatchen mot Halmia och sedan när man låg under på hemmaplan mot Trollhättan. Men båda gångerna så reste man sig, man slog Uddevalla med 3-0 där man gjorde ”trean” i slutsekunden sedan vände man matchen mot Trollhättan i den andra halvleken. Det följde man sedan upp med att inte bara vinna över Trollhättan på bortaplan, man gjorde det dessutom övertygande då FC Trollhättan inte skapade så mycket framåt förrän mot slutet av matchen vid ställningen 2- 1.
Så, som sagt, FC Rosengård kommer att spela Divison 1 fotboll nästa säsong och med det sagt så vill klubben gratulera och tacka samtliga spelare och ledare för deras insats. Klubben vill även tacka alla som hjälpt till runt herrmatcherna och sist men absolut inte minst ett stort tack till alla som stöttat laget. Nu kommer man att ta en liten paus innan förberedelserna drar igång på allvar inför 2017, vi ses då.