FC Rosengård x adidas

FC Rosengård och adidas inleder historiskt samarbete. Samarbetet innebär att föreningens alla verksamheter, såväl sportsliga som sociala, kommer att inkluderas och utrustas med tre ränder.

Inkluderar alla

Hela föreningens uttryck kommer framåt att avspeglas i de blåa och röda färgerna tillsammans med det klassiska, ikoniska adidas-emblemet. Såväl föreningens dam-, som herrlag, flick- som pojklag, samt de sociala verksamheterna inkluderas i detta för föreningen historiska avtal.

– Detta är första gången vi hittat ett samarbete med en klädesleverantör som innebär att hela föreningen inkluderas. Detta har varit väldigt viktigt för oss i processen och det känns extra bra att även adidas är mycket angelägna om att associeras till hela FC Rosengård, säger klubbchef Jenny Damgaard.

FC Rosengårds damlag, som för andra året i rad spelar gruppspel i UEFA Women’s Champions League, är FC Rosengårds stora fönster utåt. Det kommer att avspeglas i samarbetet med adidas då laget kommer att utrustas med en unik kollektion.

– Vår ambition är alltid att tävla på högsta nivå, att vara bäst och vinna titlar. adidas känns som helt rätt partner för oss när vi kliver in i en ny era där damfotbollen är större än någonsin, säger Therese Sjögran, sportchef FC Rosengård.

Delade visioner – på och utanför planen

Helheten är det unika i detta samarbete. Nu samlas hela klubben, inklusive sociala verksamheter, under FC Rosengårds och adidas emblem.

– Vi är både glada och stolta över att få samarbeta med FC Rosengård framöver. adidas och FC Rosengård delar vision om ett jämlikt samhälle där alla ska våga tro på sina drömmar. Att FC Rosengård innefattar både elit- och breddverksamhet, samt gör en stor samhällsnytta i och kring Malmö, är viktigt för oss och rimmar med vårt syfte att ”Through Sports We Have The Power To Change Lives”. Vi ser fram emot framgångsrika år tillsammans, både på och utanför planen, säger Mikael Bjärsmyr, Teamsales Manager Sverige på adidas.

Förlängt avtal med Stadium

FC Rosengård har samtidigt valt att fortsätta sitt samarbete med Stadium, som kommer att bli den officiella leverantören för såväl föreningens olika verksamheter som för supporterkollektionen. Supporterkollektionen kommer att finnas tillgänglig i klubbens officiella kanaler och i utvalda Stadium-butiker i Malmö. Även Stadium ser vikten av alla FC Rosengårds verksamheter och har därför valt, att via Stadium Foundation, stödja föreningens sociala verksamheter extra.

– Vi är mycket glada att vi fått till en förlängning av vårt redan fina samarbete med FC Rosengård. Utöver sitt framgångsrika representationslag har FC Rosengård en mycket fin barn- och ungdomsverksamhet med en tydlig värdegrund. Nytt under denna avtalsperiod är att Stadium Foundation dessutom kommer vara med att stötta klubbens olika sociala program vilket känns mycket bra, säger Daniel Johansson, Sponsorship manager på Stadium.

Samtidigt tackar FC Rosengård Puma för ett långt och framgångsrikt samarbete.

De senaste inläggen: