FC Rosengårds klubbchef slutar

FC Rosengårds klubbchef Jenny Ahlqvist de Souza lämnar på egen begäran föreningen. Under uppsägningstiden kommer hon kvarstå i tjänst.
– Vi tackar Jenny för ett gott samarbete och respekterar hennes beslut. Vi önskar henne varmt lycka till med framtida uppdrag, säger Håkan Wifvesson, ordförande i FC Rosengård.
– Det har varit fantastiskt att få vara klubbchef för FC Rosengård. Höjdpunkten var att få vara med och vinna tillbaks SM-guldet till klubben. Rollen som klubbchef har varit väldigt intensiv och spännande men av familjemässiga skäl väljer jag att kliva av, säger Jenny Ahlqvist de Souza.
FC Rosengård har sammanlagt tre seniorlag med spel i Damallsvenskan, div 2 Herr och div 2 Dam. Inklusive barn och ungdom har klubben 700 spelare. Men klubben omsätter lika mycket på social verksamhet som på fotboll.
-Vi är väl organiserade inför säsongsupptakten i våra olika serier. Och vår mycket omfattande sociala verksamhet fortsätter leverera. Så även om arbetet med ny klubbchef redan är inlett har vi tid att hitta rätt profil, säger Håkan Wifvesson.
Ytterligare information
Håkan Wifvesson 073-384 75 83