FCR föll borta

Det blev förlust för FC Rosengård borta mot Eskilsminne med 3-0 i lördags. Men det är som bekant skillnad på förluster och förluster, spelar man bra men möter ett lag som är snäppet vassare så får man ändå vara nöjd med insatsen.
Hasse har lämnat följande funderingar efter matchen:
”Vi gör en helt ok insats mot Eskilsminne. Att vi släpper in tre mål är naturligtvis mindre bra men trots resultatet tycker jag vi agerar stabilt och ser ut som ett lag. I första halvlek är det till stor del vi som bestämmer hur det ska se ut. Eskilsminne tar över en del efter sina två mål. Vi har ett ok eget passningsspel och vaskar fram en del chanser. Försvarsmässigt gör vi ett bra jobb genom alla lagdelar. Eskilsminne spelar bra från backlinje upp till mittfältet men de hittar sällan upp till forwards eller på djupet. Målen får vi diskutera igenom hur vi ska undvika, det känns som onödiga situationer som uppstår när det egentligen är lugnt. Många av spelarna gör bra insatser och visar att de vill något några av dem i ovana roller men de löser det bra ändå. Trots baklängesmålen och en del spelare i nya positioner så glädjer insatsen mig. Det är den här stabiliteten som man vill åt och vi såg en hel del av det mot ett starkt motstånd.”
Matchen är ett steg i rätt riktning, även om det blev förlust och det är bättre att förlusterna kommer under försäsongen än när serien väl har kommit igång. Sedan är det en del spelare som har lite känningar och skavanker som man inte vill riskera att dom skadar sig vilket gjorde att man inte hade de bästa förutsättningar inför matchen mot Eskilsminne.
Så här kommenterar Granit matchen:

”Vi ska Inte tänka för mycket på den här matchen utan fortsätta jobba som vi gör och se till att vi är som bäst om en månad ungefär då serien kör igång!”

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *