FCR förlänger med publikfavorit

Nu väljer Sanne Troelsgaard att fortsätta sin karriär i FCR och Malmö med två nya år. 

 

Sportchef Therese Sjögran:

Jag är väldigt glad att Sanne stannar i FC Rosengård. Hon ger oss trygghet och balans på vårt mittfält. Sen hon fick flytta in centralt har hon också hittat rätt i sin roll. Hon gör spelare runtomkring sig bättre och Sanne har växt ut till en bärande spelar i vår trupp. 

Sanne Troelsgaard:

Att fortsätta ha möjlighet att spela för FCR, Jag är mycket tacksam för att fortsätta ha möjlighet att spela för FCR, Sveriges bästa lag. Jag är stolt och glad över att kunna representera denna klubb. Jag vet och jag känner att jag kan fortsätta att utvecklas som fotbollsspelare och person i den här föreningen. 

Jag ser fram emot en ny och spännande säsong med i både Sverige och ute i Europa. Vi har något spännande på gång. 

 

Ytterligare en pusselbit är på plats och vi gratulerar båda parterna för denna förlängning.