FCR förlänger med Sanne Troelsgaard

Sanne Troelsgaard anslöt till FC Rosengård inför säsongen 2017. Då kom hon närmast från Kolding och innan dess Brøndby. FC Rosengård och Sanne har idag kommit överens om en kontraktsförlängning med ett år.
– Jag är glad att vi hittat en lösning med Sanne, säger sportchef Therese Sjögran. Hon har en attityd och spelstil som andas FC Rosengård. Hon är en rutinerad spelare som varit hos oss ett tag och jag är övertygad om att hon kommer utvecklas ytterligare i vår miljö. 
– Jag är glad och stolt, och ett annat år med FC Rosengård, som jag tycker om som klubb, säger Sanne Troelsgaard. Jag älskar att spela för den här klubben. Klubben har några bra värden, några klara mål och kommer att vinna titlar. Vi kommer åter att spela Champions League och kan spela mot några av de bästa klubbarna i Europa, vilket är en stor motivation. 
– Jag är stolt över att spela med sådana begåvade spelare runt mig, jag tror att jag kan utvecklas som fotbollsspelare och jag kommer att matchas till träning och i matcherna. Jag har satt nya mål, jag strävar efter fler titlar, och ser fram emot fortfarande att spela med FCR logo på tröjan. Jag är tacksam för detta tillfälle och för Sjögran och klubben att tro på mig.