FCR förlorade mot Torn

FC Rosengård föll mot Torn med 0-2 efter att man missat flera målchanser. Som regel brukar det straffa sig om man inte sätter sina chanser vilket det också gjorde då Torn utnyttjade Rosengårds misstag.
Även om FC Rosengård tog tag i spelet från början så tog det inte många minuter innan man märkte att Torn framförallt var intresserade av få med sig en poäng från matchen, de försvarade sig med elva man på egen planhalva och chansade på kontringar i princip hela matchen. FC Rosengård försökte ta sig igenom både på kanterna och i genom mitten men oftast fastnade bollarna i Torns försvar och tyvärr så gick bollen utanför de gånger man kom igenom till avslut. Den andra halvleken såg i princip likadan ut som den första men när FC Rosengård försökte pressa på ytterligare så gavs det större utrymme för kontringar och i den 77 minuten kom den första kallduschen när Torn gjorde 0-1. Tio minuter senare fastställdes slutresultatet när Torn gjorde 0-2 och FC Rosengårds första förlust för säsongen blev ett faktum.
”Vi spelade kanske inte på topp eller så bra som vi vet att vi kan spela. Men jag tycker ändå att vi har så pass bra och många lägen där vi kan göra mål både i första och andra halvleken innan dom gör sitt första mål. Hade vi gjort första målet så hade matchen sett annorlunda ut. Nog om den matchen nu tittar vi framåt o fokuserar på nästa match” Kommenterar Ylli förlusten.
I och med helgens resultat så har det blivit jämnare i tabelltoppen, både Karlskrona och Rosengård tappade poäng samtidigt som Prespa och Kvarnby vann. Med hjälp av lite snabb huvudräkning så ser alltså tabelltoppen ut som följer:
Karlskrona 13 p, Prespa Birlik 13 p, FC Rosengård 12 p, Kvarnby 10 p.
FC Rosengårds nästa match spelas redan nu på onsdag den 13/5 borta mot Asarum.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *