FCR på träningsläger

FCR i Turkiet

Äntligen! Efter en kraschad dator, diverse teknikstrul och en del svordomar så är man äntligen online igen så man kan skriva lite om vad som händer på FC Rosengårds träningsläger i Turkiet. 

Vi landade sent på fredagskvällen i ett nittongradigt väder och efter bussresan till hotellet så blev det middag innan det i princip var läggdags.

På lördagen så var det inbokat två träningspass, ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen. På förmiddagen så tränades det på fasta situationer och efter en del instruktioner från Agim så blev det bättre och bättre. På eftermiddagen så blev det spel och trots att det var lagkompisar som ställdes mot varandra och ingen seriekonkurrent så finns det dom i laget som, hur ska jag formulera det, hanterar förluster lite sämre. Men det är å andra sidan bra då vinnarskallarna behövs, både på och utanför planen. Efter träningen så var resten av lördagen ledig för egna aktiviteter och med tanke på att det var träningsledigt på söndagen så blev det rätt sent på kvällen om man säger så.

Söndagen var alltså ledig och på eftermiddagen åkte laget in till Antalya och fördrev ett par timmar i ett köpcentrum för att senare på kvällen se fotbollsmatchen mellan Antalyaspor – Fenerbache. Det hela var en minst sagt surrealistisk upplevelse, fansen är galna, eller överdrivet entusiastiska om man så vill, och polisen agerar givetvis därefter. Nåja, matchen slutade med bortaseger för Fenerbache och förutom bortalagets klack så var nog Bari nöjd mest nöjd med resultatet.

Idag måndag så kör Agim ett lättare pass på förmiddagen medan de som ska spela match i eftermiddag har träningsledigt. Mer om matchen och fler bilder kommer senare.. 

Text & Bild: Stephan Lindstrand