FCR – Torns IF

Imorgon är det dags för en ny träningsmatch för FC Rosengårds herrar och det är nygamla seriekonkurrenten Torns IF som står för motståndet.
Förra säsongen slutade Torn på en andraplats i Division 2 Västra Götaland och man var under en period uppe i serieledning men man höll inte hela vägen. Precis som FC Rosengård, som spelade i Division 2 Östra Götaland så var man så nära att bli uppflyttade men man kommer nu alltså att få tillbringa en säsong till i Division 2 och nu är man alltså seriekonkurrenter igen. Senast man möttes i seriespel var säsongen 2013 då man slutade på en delad andraplats efter att FC Rosengård kört över Torn i den sista omgången med 6-1 på hemmaplan.
Nu är det i och för sig ”bara” en träningsmatch imorgon men det är samtidigt en chans för de båda lagen att få det där lilla men ack så viktiga mentala övertaget inför seriematcherna. Samtidigt så har båda lagen problem med lite skavanker och skador i trupperna så man kanske både måste och vill experimentera lite med formationerna.
Matchen kommer att spelas på Rosengårds Norra IP kl 13.00.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *