FCR reser sig och slår BW90

FC Rosengård slog BW90 med 3-1.(Uppd)
FC Rosengård vände underläge 0-1 till vinst med 3-1 mot BW90 och man gjorde det efter en gammal hederlig arbetsinsats. Inför matchen så var det glasklart för alla inblandade att trenden måste brytas så fort som möjligt för att det inte skulle bli en längre formsvacka för FC Rosengård utan att man skulle låta det stanna vid två förluster. Matchen började hyfsat för FC Rosengård och efter cirka fem minuter så fick man en straff, tyvärr så var den inte bättre slagen än att målvakten kunde rädda. Istället så var det gästena som tog ledningen med 1-0 på frispark. Efter att BW90 tagit ledningen, kanske inte helt rättvist så skruvar FC Rosengård upp tempot ytterligare för att få till en kvittering. Hårt jobb lönar sig som bekant och Rosengård får in kvitteringen när Elias nickar bollen i mål precis innan pausvilan. Ett mål precis innan pausen brukar lyfta det målgörande laget lika mycket som det brukar sänka laget som släpper in det så efter pausen fortsatte FC Rosengård att rulla runt och skapa chanser för att få in ett ledningsmål. I den 60 minuten får man utdelning när Ali skjuter in 2-1 och nästa direkt får gästerna en chans att kvittera men 2-1 står sig. När man spelat nästan sjuttio minuter så visas nummer 2 i BW90 ut efter sitt andra gula kort och chanserna att FC Rosengård ska vinna ökar ordentligt. BW90 lyckas att få till en del avslut men dom kommer inte längre och när Ali gör sitt andra mål i matchen och FC Rosengårds tredje så är det avgjort. FC Rosengård tar den första trepoängaren efter att serien startade om och svackan slutar med två matcher.