Biljetter

FC Rosengård – Örebro

OBOS Damallsvenskan. Begränsat antal platser.

Sedan den 1 juni kan vi med glädje välkomna 400 personer till Malmö IP i samband med match i OBOS Damallsvenskan! Eftersom platserna är begränsade kommer endast FC Rosengårds samarbetspartners och årskortsinnehavare att tilldelas plats. Anmälan sker via nedan formulär.

Vi som klubb följer fortsatt Folkhälsomyndighetens restriktioner, samt regionala restriktioner, och fortsätter att ta vårt samhällsansvar för att undvika smittspridning. Dock måste vi göra detta tillsammans!

Vi behöver fortsatt er hjälp med att följa restriktionerna för att garantera en miljö där ni kan känna er trygga och kunna njuta av fotboll i världsklass!   

Riktlinjer Covid-19

Genom att komma på match intygar ni att ni är medvetna om riskerna med Covid-19 samt garanterar att ni kommer följa rådande restriktioner och riktlinjer:

  • Håll avstånd och visa hänsyn till varandra
  • Sitt endast på markerade platser
  • Använd den handsprit som finns utplacerad på området
  • Stanna hemma om du känner dig sjuk!

Övrig info:

Våra matchevenemang kommer se lite annorlunda ut:

  • Begränsad kioskförsäljning. Försäljning av enklare utbud sker vid er sittplats för att undvika köer.
  • Endast de personer som fått en reserverad plats har möjlighet att komma under rådande omständigheter – inga lösa biljetter kommer säljas.
  • Meddela eventuellt förhinder, vi har en reservlista – det är många som vill komma till Malmö IP!

Ta med en kollega eller vän!

Delad glädje är dubbel glädje. Ni kan sitta bredvid varandra. Tänk på att hålla avstånd till nästa sällskap – två stolar emellan.

Sittplatserna på arenan är markerade enligt rådande restriktioner; var tredje stol, varannan rad. Sällskap kan sitta tillsammans, men respektera två stolars avstånd till nästa sällskap.

Säkerheten framför allt!

Ett led för ett säkert evenemang är att begränsa folksamlingar. Därmed kommer du bli tilldelad en tid för ankomst till arenan samt hänvisad till särskild sektion. Denna information skickas ut när platserna är tillsatta och följs inte anvisningarna kan du bli nekad tillträde till arenan.

Anmälan till match är stängd

Frågor? ⟹ [email protected].