Fiona Brown förlänger med FC Rosengård

Fiona Brown förlänger med FC Rosengård och har skrivit ett nytt kontrakt som sträcker sig över 2023. 

Fiona Brown är en mångsidig spelare som bidragit till FC Rosengårds framgångar från flera olika positioner på planen. Skottskan har dessvärre drabbats av en del skador under åren, men alltid varit en viktig del av laget med sin energi, positivitet och kärlek för klubben.

Brown kom till klubben 2018 och har under den tiden lagt till två SM-guld och kvartsfinal i Champions League på meritlistan. I dagsläget kämpar Fiona med rehab efter korsbandsskada och operation, men siktar på att komma tillbaka i spel någon gång under nästa år.

– Jag är otroligt tacksam över att få chansen att representera en klubb som jag brinner så mycket för i ytterligare två år. Klubben och mina lagkamrater har stöttat mig genom allt och jag lovar att göra allt jag kan för att komma tillbaka från den här skadan. Vi ska behålla guldet här i Malmö och jag ser fram emot att göra det framför våra fantastiska supportrar igen, säger Fiona Brown.

– Fiona har haft otur med skador under åren men hon är en väldigt viktig spelare för oss. Hon är en kulturbärare och ett klister i gruppen vi inte kan vara utan. Vi ska göra allt vi kan för att få henne tillbaka på planen så fort som möjligt, säger sportchef Therese Sjögran.

De senaste inläggen: