Fiona Brown förlänger med FC Rosengård

Hon har utvecklats mycket under hennes 2 år här och nu förlängs hennes kontrakt till November 2021.

Sportchef Therese Sjögran:

Fiona har gjort stora framsteg under sina år i FCR. Jag är väldigt glad att hon valt att stanna kvar hos oss i två år till. Hon är viktig för laget både på och utanför planen. En spelare som alltid kommer till jobbet med en hundraprocentig inställning Jag tror mycket på Fiona och jag är helt övertygad att hon kommer spela i dem stora klubbarna i Europa i framtiden. 

Fiona Brown:

Jag är jätteglad över att skriva på igen för FCR. Klubben och laget betyder så mycket för mig och jag känner mig hemma här. Jag tror på att jobba tillsammans med Malin och Jonas för att bli en bättre fotbollsspelare och nå nästa nivå. Jag tycker att FCR är en klubb som ska vara i toppen och jag hoppas jag kan hjälpa klubben till att ta oss tillbaka dit! Tack till klubben och Therese för att ni tror på mig!

 
Grattis Fiona och Grattis FCR-familjen för att vi får behålla en sådan lirare.