Fjärde raka vinsten och delad serieledning

Damerna vann med 4-1

På ett soligt men blåsigt IP mötte vi upp Bunkeflo FF för en spännande match. Innan denna hade vi vunnit tre på raken, men saknade två nyckelspelare – målvakt Nese och spelfördelare Elif – hade dock en mycket stark trupp ändå då vi fått flera duktiga nyförvärv under våren.

Lagkapten Anna ställde sig i målet med en hel del nerver och tränare Emra ställde upp laget enligt samma spelsystem som funkat väldigt bra på senaste.

I matchens första minuter gjorde vi ledningsmålet och sen rullade det på. I halvtid stod det, efter ett enormt överläge, 3-0. Då hade motståndarna inte haft ett enda anfall.

I andra halvlek fick vi lite hybris, sjönk i tempo och lyckades inte komma tillbaka till det fina passningsspel vi haft i första. Trots detta ökade vi ledningen till 4-0 men kort därefter fick Bunkeflo in en hög frispark över vår reservmålvakt. Spelet blev sämre och jämnare lagen emellan, men inga mål kom in och slutresultatet fastställdes till 4-1, vilket betyder att vi går upp i delad serieledning med sämre målskillnad men stor pepp.

En match kvar innan uppehållet och vi hoppas på fin publikuppslutning igen  – tack alla som kom!

Foto: Assisterande tränare Ali Salem firar segern