Förlust för FCR

Gårdagens match mot Eslöv blev en till det som man varnades om inför matchen; Eslöv kommer att kriga om varje poäng under resten av säsongen för att säkra spel i Division 2 även nästa säsong. FC Rosengård hade i princip inget ordentligt avslut under den första halvleken och istället var det ett välmotiverat Eslöv som höll i taktpinnen och gjorde två mål under de första 45 minuterna. Hade Eslöv haft lite (o) flyt i avsluten så hade man kunnat gå till pausvila med en större ledning. I den anda halvleken så ryckte FC Rosengård upp sig rejält och producerade en del chanser men det dröjde till den 87 minuten innan Philip Cascalheira kunde reducera för Rosengård. Tyvärr så kom reduceringen lite för sent för att FC Rosengård åtminstone skulle kunna få med sig en poäng från matchen och man tappar tre viktiga poäng i jakten på en Division 1 plats.
I och med förlusten så ligger FC Rosengård kvar på femteplats i tabellen med fem poäng upp till tabelltoppen men med en match mer spelad.
Nästa match för FC Rosengård spelas på onsdag då man tar emot Kalmar FF i andra omgången av Svenska Cupen. Den matchen börjar 18:30 och spelas på Rosengårds IP. Missa inte den!