Förlust mot Ullared

FC Rosengård lyckades inte att besegra svårspelade Ullared när man mötte dem på bortaplan på lördagen. Istället så åkte man på säsongens första förlust med siffrorna 3-2 till hemmalaget Ullared.
FC Rosengårds back Ali Jasim sammanfattar matchen:
”Den första halvleken var inte bra från vår sida. Vi fick inte igång något bra spel mot ett aggressivt Ullared på en svårspelad plan. Både deras 1-0 och 2-0 kommer efter att vi är passiva/ slarviga på den sista tredjedelen. Vi startar den andra halvleken i ett högt tempo och trycker ner Ullared. Vi reducerar till 2-1 (W. Magnusson) via ett fint anfall och kvitterar sedan till 2-2 (G. Sherifi) efter ännu ett fint anfall som resulterade i en straff. Efter kvitteringen så pressar vi Ullared och har en del heta målchanser som tyvärr inte resulterar i något mål. Istället får Ullared en hörna i minut 86 som de lyckas få i mål.
Vi förlorar den här matchen på grund av vår första halvlek där vi inte lyckas komma upp i den nivå som vi besitter. Det som vi tar med oss är att vi aldrig ger upp och vår andra halvlek.”
I och med förlusten så ligger FC Rosengård tre poäng efter lagen överst i tabellen och där ligger även Hittarp som man möter på Onsdag kväll kl 19.00. Men mer om den matchen kommer senare.