FC Rosengård presenterar
futsalherrarnas trupp 2022

FC Rosengårds futsalherrar gick förra året segrande ur kvalet från division 1 upp till Svenska Futsalligan, SFL. Nu väntar en säsong mot Sveriges bästa futsallag och här har ni gänget som är mer än redo att ta sig an denna utmaning.

FC Rosengårds hemmamatcher i SFL spelas i den nybyggda Stadionhallen. Kommande matcher ser du nedan.

MÅLVAKTER

UTESPELARE

TRÄNARE

Fakta: Jelena Čanković

Född: 1995

Kuriosa: Jelenas kusin Jovana Damnjanović spelar i FC Bayern München. Oturligt nog är hon knäskadad nu, annars hade det ovanliga hänt att två kusiner hade mött varandra i Champions League-kvartsfinal. De spelar vanligtvis också tillsammans i Serbiens landslag. ”Jag brukar passa henne så gör hon mål!” skrattar Jelena Čanković.

Löpvillighet: ”Jag bedömer att jag springer mellan elva och 13 kilometer under en match. Alla måste vara beredda på att springa mycket, fotboll är en fysisk sport!”

En ledig dag: ”Då bara tar jag det lugnt! Jag försöker verkligen vila när vi har en ledig dag. Jag går ut och tar en promenad kanske eller så blir det en film, en bok eller så spelar jag tevespel.”

De senaste inläggen: