Glódís Perla Viggósdóttir förlänger med två år

Glódís kom till FC Rosengård från Eskilstuna United sommaren 2017. Hennes inställning och erfarenhet har gjort att hon blivit en central spelare i laget. FCR och Glódís har idag kommit överens om en kontraktsförlängning med två år.
Therese Sjögran, sportchef:
– Att Glódís valt att förlänga är ett viktigt steg i den planering vi lägger för 2019 och framåt. Hon är en viktig pusselbit i det lagbygge som kommer bära klubben dem närmsta åren.
Det jag gillar med Glódís är hennes inställning, hon ger alltid 100% och strävar hela tiden efter att bli bättre. Ett riktigt proffs. 

Glódís Perla Viggósdóttir:
– Jag är jätteglad att ha skrivit på ett nytt kontrakt för FC Rosengård. Jag ser fram emot de nästa två åren och att fortsätta min utveckling som spelare i ett lag som jag vet har mycket kvalitet och i en miljö med mycket ambition för att alltid bli bättre. Det ska bli kul att fortsätta bidra till laget med allt jag har och bygga vidare på allt det bra som klubben har gjort hittills.