Granit Sherifi förlänger kontraktet

Anfallaren Granit Sherifi har varit lagets bästa målskytt den här säsongen och även under höstsäsongen delat kaptenskapet med Baris Hümmet. Nu har han förlängt sitt kontrakt med klubben fram till och med 2021.
– Jag mår bra här och tror att vi kommer att lyckas de mål vi har. Jag har varit i klubben i sju år redan, det här är mitt hem. FC Rosengård betyder jättemycket för mig och jag älskar att vara här och att representera klubben och jag vill göra det på bästa sätt. Jag har lärt mig nästan allt här och har gått igenom både bra tider, fantastiska tider men även mindre bra tider. FC Rosengård betyder allt för mig, säger Granit Sherifi.
Vad hoppas du kunna uträtta på de här kommande tre åren?
– Jag hoppas att vi på de här kommande tre åren tar oss upp från Division 2 och är minst ett etablerat Division 1-lag.

Han passar även på att tacka klubben och personerna kring den.

– Jag vill tacka alla spelare och ledare som vi har haft här i FC Rosengård. Vi har haft fantastiskt kul allihopa. Jag vill tacka Bari (Zujferovski), vår materialare som har varit i klubben i 19 år. Han betyder väldigt mycket för mig och för alla som är här. Och jag vill även tacka styrelsen och hoppas att vi tillsammans når våra mål och lyckas ta FC Rosengård dit vi hör hemma, säger Granit Sherifi.