GULDMATCHEN

Måndag 1:a november spelar FC Rosengård årets sista hemmamatch. SM-guldet är säkrat och det ska självfallet firas med hela publiken. Kom till Malmö IP och hylla våra guldhjältar!

I förra omgången säkrade FC Rosengård sitt tolfte SM-guld tack vare en seger mot Piteå och att Häcken tappade poäng i Stockholm. Det var förvånade spelare på planen som möttes av guldjubel från lagkamraterna på bänken, men det övergick snabbt i storartad glädje. Firandet fick dessvärre avbrytas för halva truppen redan på Arlanda, då många skulle direkt vidare med sina respektive landslag. För de som kom med hem till Malmö väntade en härlig liten fest på IP.

När truppen nu återsamlas igen efter landslagsuppehållet är det dags för årets sista hemmamatch där Eskilstuna United står för motståndet. Efter slutsignalen kommer guldet firas tillsammans med hela klubben och publiken.

På Malmö IP kommer våra vänner från Nordisk Film att dela ut popcorn och hålla i aktiviteter. Funnys Äventyr hälsar på med bl.a. Mumin, Pettson och Findus och håller även i en tävling i halvlek. Våra kiosker är öppna och Falafel Street Food finns på plats och säljer mat.

Årets guldtröjor kommer också finnas till försäljning på Malmö IP!

Alla med FCR-halsduk och barn under 18 år går in gratis. Biljetter för övriga går att köpa på plats i entrén eller via Ticketmaster.

För den som inte har möjlighet att närvara går matchen att se på SVT och Sportbladet Play.

De senaste inläggen: