Hadi Hajkassem klar för FC Rosengård

20 årige ytterbacken Hadi Hajkassem är klar för FC Rosengård efter att ha signerat ett avtal på 1 år. Hadi har Rörsjöstaden (Malmö City) som moderklubb men har även spelat för BKOlympic och Landskrona BoIS. Efter Landskrona så återvände Hadi till sin moderklubb, Malmö City, för att få fart på sin seniorkarriär och efter två år där så tar han nu nästa steg i FC Rosengård för att utveckla sitt spel ytterligare.
Hadi debuterade som 18 åring i Division 3, han har vunnit DM och MM som U17 spelare och i Landskrona gjorde han ”hyfsat många” träningar med deras Seniorlag som då spelade i Superettan. Förra säsongen så spelade han elva matcher och gjorde 7 assists.
Hadi valde att fortsätta sin karriär i FC Rosengård främst för att han känner att han har förtroende från tränarna och berättar:
”Jag tror också på att få en startplats under säsongen men det gäller att jobba väldigt hårt för det. Just nu finns inte så mycket att säga utan bara att visa vad jag går för. Det här är nästa steg i min karriär och jag är väldigt ambitiös och tävlingsinriktad. Jag vill verkligen komma långt med fotbollen och nå den absoluta eliten.”
FC Rosengård välkomnar Hadi till klubben och önskar honom all lycka till.