Häng med på bortamatch!

Nu anordnar vi en supporterresa till Kristianstad lördagen den 4 juli! Pris 100 kr. För denna summa får din ”pappskalle” bussresa t/r och entrébiljett. Alla intäkter går till FC Rosengård. Swisha 100 kr till 123 174 81 10 för att säkra din plats!
Representanter från FC Rosengård ser till att alla pappskallar samlas i god tid och att alla är med på bussen innan vi rullar norrut. Inga mat- eller kisspauser är inplanerade. Det kommer däremot finnas möjlighet att sträcka på sig vid behov. I dessa tider är det extra viktigt att hålla sig ren och vi har därför sett till att det kommer finnas suddgummin i bussen.
Väl på plats i Kristianstad blir alla pappskallar anvisade sina platser på arenan. Vår närvaro är viktig, att vi har bra tryck på läktaren och visar för spelarna att vi precis som dem inte viker ner oss! Efter matchen eskorteras vi tryggt och säkert ut från arenan och väl hemma i Malmö blir det omedelbart horisontalläge efter en actionfylld dag.
Well – detta vill du inte missa!
Steg 1: Beställ din pappskalle på dublik.se
Steg 2: Swisha 100 kr till 123 174 81 10, glöm ej att ange ditt ordernummer som du fick i samband med din beställning till dublik.se, så vi får med oss rätt pappskalle.
Steg 3: Vi ses i bussen!