Hattrick Cup 2023

Hattrick Cup 2023

Nu är det dags att anmäla er till Hattrick Cup! Kom och njut av en heldag på Malmö IP med fotboll, aktiviteter och gemenskap.

På Hattrick Cup är det den gemensamma upplevelsen, att umgås med sina lagkompisar och att ha roligt som är det viktiga. Vi räknar inga resultat och har inga priser, men alla som medverkar får en goodiebag och en härlig dag tillsammans! Representanter från FC Rosengårds allsvenska lag kommer vara på plats under cupen och heja på. Årets tema – psykisk hälsa – kommer lyftas under dagen och våra samarbetspartners Tim Bergling Foundation, Swedbank och Sparbanken Skåne kommer också finnas på plats.

Speldagar och ålder:
Hattrick Cup spelas under två dagar med en åldersgrupp per dag – lördag 26:e augusti för 14 år och äldre (födda 2009 och tidigare) och söndag 27:e augusti för de 13 år och yngre (födda 2010 och senare). Ni anmäler ni er till den åldersgrupp ni känner passar er bäst, det behöver inte stämma exakt på lagets ålder utan kan handla om nivå. I anmälan kan ni även anmäla vilken serie ni spelar i till vardags så försöker vi anpassa nivå även på gruppindelningen.

Tider och praktiska detaljer:
Vi samlas 08.45 för genomgång. Avspark i första matchen 09.00. Sista matchen är färdigspelad strax innan 17.00.
FC Rosengård bjuder på lunch till alla spelare i Hattrick Cup, kiosk kommer finnas om man vill handla något mer. Vi kan dessvärre inte erbjuda omklädningsrum till alla lag. Skulle ni ha behov av plats för ombyte – kontakta oss.

Spelform:
Hattrick Cup7x7 och anpassa ytan efter antalet lag och ålder. Matcherna är 2 x 15 min.

Antal spelare / flera lag:
Vi rekommenderar att ha minst 10 spelare. Vill ni anmäla anmäla två lag gör ni två separata anmälningar. Vi prioriterar att alla föreningar som anmäler sig blir representerade och kan sedan ta in ett ”andralag” från samma förening.

Sista anmälningsdag 26 juni!

Varmt välkomna
önskar FC Rosengård


Kontakt vid frågor: [email protected]

26 & 27 augusti:
HATTRICK CUP

Var? Malmö IP
När? Lördag 26:e och söndag 27:e augusti
Anmäl ditt lag via formuläret nedan. Gratis för deltagande lag i Hattrick by FC Rosengård tack vare finansiering från Sparbanksstiftelsen Skåne, Sparbanksstiftelsen Finn och Sparbanksstiftelsen Färs&Frosta.

Anmäl ditt lag till Hattrick Cup 2023

ANMÄLAN ÄR STÄNGD