Hattrick Cup 2022

Hattrick Cup 2022

Nu är det dags att anmäla er till Hattrick Cup! Kom och njut av en heldag på Malmö IP med fotboll, aktiviteter och gemenskap.

I Hattrick Cup är det den gemensamma upplevelsen, att umgås med sina lagkompisar och att ha roligt som är det viktiga. Vi räknar inga resultat och har inga priser, men alla som medverkar får en goodiebag och en härlig dag tillsammans! Representanter från FC Rosengårds allsvenska lag kommer vara på plats under cupen och heja på. Årets tema – psykisk hälsa – kommer lyftas under dagen och våra samarbetspartners Tim Bergling Foundation, Aldrig Ensam, Swedbank och Sparbanken Skåne kommer också att ha aktiviteter på plats.

Speldagar och ålder:
Hattrick Cup spelas under två dagar med en åldersgrupp per dag – lördag 13:e augusti för 13 år och yngre och söndag 14:e augusti för 14 år och äldre. Om ni har blandade åldrar i laget anmäler ni er till den åldersgrupp ni känner passar er bäst.

Tider och praktiska detaljer:
Vi samlas 08.45 för genomgång. Avspark i första matchen 09.00. Sista matchen är färdigspelad strax innan 17.00.
FC Rosengård bjuder på lunch till alla spelare i Hattrick Cup, kiosk kommer finnas om man vill handla något mer. Det kommer inte finnas omklädningsrum att tillgå, så kom ombytta och klara.

Spelform:
Hattrick Cup7x7 och anpassa ytan efter antalet lag och ålder. 2 x 15 min.

Antal spelare / flera lag:
Vi rekommenderar att ha minst 10 spelare. Vill ni anmäla anmäla två lag gör ni två separata anmälningar. Vi prioriterar att alla föreningar som anmäler sig blir representerade och kan sedan ta in ett ”andralag” från samma förening.

Sista anmälningsdag 15 juni!

Varmt välkomna
önskar FC Rosengård

13 & 14 augusti:
HATTRICK CUP

Var? Malmö IP
När? Lördag 13:e och söndag 14:e augusti
Anmäl ditt lag via formuläret nedan. Gratis för deltagande lag i Hattrick by FC Rosengård.

ANMÄLAN ÄR STÄNGD

Frågor? Kontakta Lena Videkull på: [email protected] eller 070-849 71 77.