Herrarna kryssade borta mot Hässleholm

FC Rosengård mötte i helgen Hässleholms IF i en av raden av tuffa bortamatcher och man fick till slut en poäng med sig efter att Ismael Hussein kvitterat på straff i inledningen av den andra halvleken.

Hässleholms IF tog ledningen i den 19:e minuten och enligt källor så var det rätt välförtjänt då de var det bättre laget i första halvlek. I andra halvlek lyfte sig FC Rosengård och fick en straff efter bara tre spelade minuter. Ismael Hussein satte dit 1-1 och därmed sitt elfte mål för säsongen.

Poängtappet innebär att man ligger två poäng efter serieledarna som förlorade helgens match, men de har en match mindre spelad så det är ännu oklart om marginalen upp blir fem poäng eller två. Nu kanske det inte spelar så stor roll om man inte är laget som blir jagat då det kanske låter lite klent med bara två poängs marginal ner till tvåan. Tack vare resultaten från helgen har det även blivit betydligt jämnare i övriga tabelltoppen. Det är nu tre lag, varav FC Rosengård är ett, som ligger på samma poäng där målskillnaden avgör placeringen.

I nästa match tar FC Rosengård emot IFK Karlshamn på Rosengårds IP. Matchen spelas på Rosengårds IP den 18/9 med avsparkstid 14:00 men mer om den matchen kommer senare.

De senaste inläggen: