INBJUDAN

Exklusivt för Swedbank och Sparbanken Skåne

Inbjudan till FC Rosengård – Linköpings FC, lördagen 9 oktober 14:00

FC Rosengård är en fotbollsförening från Malmö. Föreningen står på två lika stora ben, ett sportsligt och ett socialt. FC Rosengårds fotbollsverksamheter inkluderar bland annat drygt 700 flickor och pojkar med bakgrund från drygt 70 länder och ett damlag som är rankat nia i Europa. FC Rosengårds sociala engagemang innefattar arbete kring arbetsmarknad, hållbarhetsfrågor, inkludering och samhällsinsatser. Ett av våra sociala initiativ är kunskapsprogrammet Hattrick by FC Rosengård som finansieras av Sparbanksstiftelsen Skåne, Sparbanksstiftelsen Finn och Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta och arrangeras i samarbete med Swedbank och Sparbanken Skåne.

Lördagen den 9 oktober är det dags för kickoff för en ny säsong av Hattrick by FC Rosengård! Årets kunskapsdel kommer att fokusera på psykisk hälsa. Till kickoffen har de deltagande föreningarnas ledare och spelare bjudits in för att få en introduktion till årets upplägg och utbildningstema. Efter kickoffen är det dags för toppmatch i Damallsvenskan mellan FC Rosengård och Linköpings FC, med avspark 14:00, insläpp från 13.00. Detta är också första matchen på väldigt länge som vi får ta emot publik utan restriktioner. Swedbank och Sparbanken Skåne är matchvärdar.

Ni som är en del av Swedbank eller Sparbanken Skåne får nu exklusiv förtur till matchen.

I formuläret nedan anmäler ni er och ert sällskap, max fyra per anmälan. När platserna som tilldelats Swedbank och Sparbanken Skåne är tillsatta stängs formuläret, så det är först till kvarn som gäller.

Observera att inget bekräftelsemail skickas ut vid anmälan. Anmäler ni er i nedan formulär är ni garanterad plats. När platserna är slut stängs formuläret.

Inga biljetter skickas ut. På matchdag uppger ni Swedbank eller Sparbanken Skåne samt ert namn i entrén. Mer info skickas ut ett par dagar innan matchen.

Frågor? Kontakta [email protected]

Riktlinjer Covid-19

Restriktionerna är lättade, men vi lever fortsatt i speciella tider. Genom att komma på match intygar ni att ni är medvetna om riskerna med Covid-19 samt garanterar att ni kommer följa rådande restriktioner och riktlinjer:

  • Håll avstånd och visa hänsyn till varandra
  • Använd den handsprit som finns utplacerad på området
  • Stanna hemma om du känner dig sjuk!

Vill du veta mer?

För dig som är nyfiken kan du läsa mer om vårt kunskapsprogram här:

Hattrick by FC Rosengård

Matchanmälan är stängd.

Vid intresse kontakta [email protected]