Inför FCR – Lunds BK

I morgon tar FC Rosengård ännu ett steg på vägen mot seriestarten när man träningsmatchar mot Lunds BK. FC Rosengårds senaste match blev en besvikelse då man förlorade mot Kvarnby IK med 2-1 och resultatet i sig får man väl köpa, det är försäsong och hellre en förlust nu än när det ska göras upp om tre poäng. Men man måste lyfta sig rejält om det inte ska bli en tråkig eftermiddag på Rosengårds IP och Hasse är inne på samma linje. ”Vi måste upp ett par pinnhål på stegen efter senaste matchen mot Kvarnby. Det vi presterade framförallt i den andra halvleken var inte acceptabelt. Jag vill se att vi spelar enkelt och hjälper bollföraren med passningsalternativ genom rörelse och snack. Jag vill se att vi väljer det enkla alternativet vad gäller passningar och avslut. Senast värderade vi fel i många situationer och vi ställde helt enkelt till det för oss själva.”
Morgondagens motståndare, Lunds BK, spelar i Division 1 Södra och förra säsongen slutade man på tredje plats, bara fyra poäng från andraplatsen och kval till Superettan. Så här långt har Lunds BK spelat tre träningsmatcher, först slog man Rosengårds ”nygamla” seriekonkurrent Torns IF med 4-2, sedan mötte man Prespa Birlik som man slog med 5-2 och nu senast så mötte man Högaborgs BK och förlorade med 2-4.

”-Både ben och huvud måste vara på hugget mot Lund på lördag. Jag har sett Lunds BK i två matcher i år och trots att dom tappat många spelare så har dom ett riktigt bra lag. Det kommer att bli ett riktigt tufft test för oss.”

Kommenterar Hasse motståndet.
Matchen spelas imorgon lördag, 7/3 med avspark klockan 13.00.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *