Iva Landeka lämnar FC Rosengård

Iva Landeka kom till FC Rosengård på sommaren 2016 från FF USV Jena i Tyskland. Under sin tid i klubben har hon hunnit vinna Svenska cupen tre gånger och varit en starkt bidragande faktor i många av FCR:s vinster. Landeka har varit kreatören i laget och med sin otroliga professionalism varit en viktig spelare, både på och utanför plan.
Iva Landeka:
Jag vill passa på att tacka hela klubben, alla de människor jag lärt känna i Malmö under mina år, den fantastiska publiken som stöttat oss på Malmö IP och speciellt vill jag tacka mina lagkamrater och mina tränare, som gjort att jag ständigt känt mig välkommen i Sverige. Jag har många fina minnen som jag tar med mig samt mycket erfarenhet som jag hunnit samla på mig. Jag önskar FC Rosengård allt det bästa i framtiden och jag hoppas verkligen att guldet kommer tillbaka till Malmö efter säsongen.
Sportchef Therese Sjögran:
Det är lite vemodigt att säga hejdå till Iva. Hon har tillfört så mycket till klubben, både på och utanför planen. Hon är ett otroligt proffs och har från dag ett jobbat otroligt hårt för att göra oss och sig själv bättre. Vi kommer sakna henne väldigt mycket och vi önskar såklart henne lycka till i sin nya klubb.
 
Lycka till Iva i ditt nästa kapitel, vi hoppas få se dig på Malmö IP igen en dag.