Jamshed Asekzai klar för FC Rosengård

Den 22 årige yttern/anfallaren Jamshed Azeksai är klar för FC Rosengård sedan han signerat ett avtal som löper över 2020. Jamshed har Heleneholms SK som moderklubb men har även representerat LB07, BK Olympic och kommer närmast från IFK Malmö.
-Vad var det som avgjorde att du skrev på för FC Rosengård?
 
”Att jag bestämde mig för FC Rosengård var för att jag känner till deras spelfilosofi, och att den passar mig med min spelstil. FC Rosengård är ett lag som satsar och vill klättra i seriesystemet och jag vill vara med på den resan och bidra. Plus att Tommy var också en avgörande faktor eftersom jag har haft honom innan så vet jag vad han går för. Jag kände direkt att jag blev proffsigt bemött av hela klubben och framförallt av Valentino Lai vilket gjorde beslutet väldigt enkelt.”
 -Hur ser du på framtiden tillsammans med FC Rosengård?
”Framtiden med FC Rosengård är att klättra upp, etablera laget bland dem bästa. Försäsongen hittills har visat prov på detta, vi har ett ungt och hungrigt lag och alla vi vill mycket med vår enskilda utveckling men även hela FC Rosengård. Vi är taggade Sen ser jag framemot att komma igång med serien, jag känner mig redo och laget känner sig redo. Jag är här för att hjälpa laget och tillsammans ska vi uppnå våra mål.”
 
Vi hälsar Jamshed varmt välkommen till FC Rosengård och önskar honom all lycka till