Jämställdhet – Glädje – Gemenskap

Jämställdhet – Glädje – Gemenskap

I samband med matchen mellan regerande mästarna FC Rosengård och topprivalen Linköping FC i OBOS Damallsvenskan, arrangeras också en rafflande straffläggning mellan två av Malmös succélag.

FC Rosengård tillsammans med Las Presidentas Malmö City och Backarnas FF vill påminna om att fotboll är till för alla, på som utanför planen. Den bästa fotbollen byggs av jämställdhet, gemenskap och glädje. Klä dig i dina färger och ta plats på läktaren för att heja på ditt lag!

Som tack för att även du engagerar dig bjuder FC Rosengård på matchbiljetten vid anmälan i formuläret på denna sida.

Varmt välkommen på fotbollsfest!

  1. Boka din biljett i formuläret på denna sida.
  2. Du får en automatiskt bekräftelse: detta är din biljett på matchdag.
  3. Vid frågor: [email protected]

7 JULI
FC ROSENGÅRD - LINKÖPING FC

Var? Malmö IP
När? Fredag 7 juli

Avspark 18.00, insläpp 17.00

Las Presidentas - Backarnas FF

 

Las Presidentas – Malmö City bildades 2016 av ett gäng kompisar som ville spela fotboll med fullt fokus på glädje och gemenskap utan massa krav. Sex år senare är meriterna en hundra tåpajar, otaliga insläppta mål, flera läckra spelsekvenser, publikfyllda derbys och den stora äran att få Fair Play priset av Skånes FF två år i rad! Mottot är att ha roligast på plan, samt se till så att även domare och motståndare mår bra. Vårt mål är att hamna i mitten av tabellen, och aldrig behöva kvala upp till trean!

Backarnas FF är grundat i systerskap, kämparglöd och fotbollsglädje. Det ska vara roligt att spela fotboll och gemenskapen i laget går först. Punkfotboll ftw! Sedan starten 2018 har vi satt Malmös fotbollshjärtan i brand och omnämnts i bland annat SVT, Sydsvenskan och Nöjesguiden. Till 2019s fotbolls-VM frontade vi VISAs stora kampanj tillsammans med Kosovare Asllani. Årets Idrottsförening 20/21!

FC Rosengårds vision är att skapa ett jämlikt Malmö som inkluderar alla områden och människor. Där alla barn och familjer vågar tro på sina drömmar och har mål för framtiden. Både på och utanför plan. Våra ledord är jämlikhet, gemenskap och vinnarkultur. Vi vill ständig utvecklas och utmanas, vi vill nå fotbollsmässiga framgångar såväl som samhällsstärkande. Vårt mål är att vara mer än en fotbollsförening – vi ska vara en samhällskraft. 

Visste du att…

FC Rosengård bedriver fotbollsverksamhet för dam och herr, 700 flickor och pojkar, samt futsal som ständig växer sig starkare. Vi bedriver också flera sociala initiativ utöver fotbollen; Boost by FCR, Fotboll for Life by FCR och Hattrick by FCR. Utforska vår hemsida för mer info kring allt detta, och anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev som du hittar längst ner på sidan.