Joel Kjetselberg fortsätter som assisterande

FC Rosengårds assisterande tränare Joel Kjetselberg förlänger sitt kontrakt med två år. Han påbörjade sitt uppdrag inför säsongen 2022 och fick direkt vara med och bidra till cupguld, SM-guld och gruppspel i Champions League.

En skada stoppade hans egen spelarkarriär som 17-åring men nu har Joel Kjetselberg, 17 år senare, tagit sitt första SM-guld som assisterande tränare för FC Rosengård. Han har under året ingått i ledarstaben tillsammans med Renée Slegers, Ieva Cederström och Kenneth Mattsson och nu blir det ytterligare två år i klubben för Upplandssonen.

– Det har varit ett fantastiskt första år i klubben med cupguld, SM-guld och gruppspel i Champions League. Detta var något jag drömde om när jag skrev på och att uppnå alla tre under första säsongen i en ny klubb är få förunnat, säger Joel Kjetselberg.

– Under året har jag fått jobba tillsammans med väldigt duktiga och professionella spelare, ledare och personal som också är fantastiska människor. Det kommer krävas enormt arbete från alla inblandade för att även nästa år uppnå det vi gjort i år, men det är just det som inspirerar mig att gå till jobbet varje dag. Vi kommer göra vårt yttersta för att FC Rosengård ska förbli Sveriges bästa lag och och vara ännu mer förberedda när vi går ut i Europa nästa år, för dit ska vi!

De senaste inläggen: