Johanna Rytting Kaneryd klar för FC Rosengård

Johanna är 20 år och kommer närmast från Djurgårdens IF. Under 2016 blev hon utsedd till ”Årets genombrott” på Fotbollsgalan. Johanna kommer att spela med nummer 20 i FC Rosengård.
– Jag är otroligt glad att vi lyckats få Johanna till FCR. Hon är en ung, spännande spelare som har egenskaper som är väldigt unika i svensk fotboll.
Hon kommer tillföra mycket till vårt anfallsspel.
Johanna har skrivit på för 2 år och jag vet att vår miljö kommer göra henne ännu bättre, säger Therese Sjögran, sportchef i FC Rosengård.
–       Jag känner mig stolt och glad över att ha skrivit på för FC Rosengård. Det ska bli otroligt motiverande och utvecklande att få träna med dom bästa i Sverige. Känner att det här blir en bra utmaning för mig att ta ytterligare steg i min karriär, säger Johanna Rytting Kaneryd.
Välkommen till FC Rosengård Johanna!