John Ebou Njie klar för FC Rosengård

John Ebou Njie är klar för FC Rosengård och har signerat ett kontrakt som löper över ett år. John är född 2003 och är nitton år gammal, han har Malmö City som moderklubb och det är även hans senaste klubb innan FC Rosengård. Förutom Malmö City och FC Rosengård så har John Ebou spelat för Husie och BK Olympic.

John Ebou beskriver sig själv som en stark och bolltrygg mittfältare som har bra driv med bollen vilket han visat under de matcher han spelat under försäsongen och i sitt inhopp i seriepremiären.

John, hur ser dina målsättningar ut för 2022?
– Mina målsättningar för 2022 är att tillsammans med mina lagkamrater, tränare och ledningen ta steget upp till division 1.

Vad har du fått för bild av laget under din tid i klubben?
– Min uppfattning av FC Rosengård är att det är ett lag med väldigt unik och bra sammanhållning som vill klättra i seriesystemet. Det är ett lag med väldigt hög kvalitet som vill prestera på en hög nivå.

Vad var det som avgjorde att du skrev på för FC Rosengård?
– Det som avgjorde att jag skrev på för FC Rosengård var främst tränarna. Marco, Pierre och Ali har jag haft i Malmö City säsongen 2020 när vi tog en andraplats i trean. Jag var väldigt nöjd med träningarna och strukturen men också av deras professionalism i allt de gjorde.

Hur ser du på framtiden tillsammans med FC Rosengård?
– Min framtid med FC Rosengård ser väldigt bra ut. Jag är positivt överraskad över hur bra jag trivs med hela laget och lagkamraterna, vi har det riktigt bra tillsammans.

FC Rosengård hälsar John Ebou välkommen till klubben och önskar honom lycka till.

De senaste inläggen: