Jonas Öberg ansluter till FC Rosengårds ledarstab

Nu är det även klart att Jonas Öberg ansluter till FC Rosengårds ledarstab inför 2020. Jonas kommer närmast från LB07 och han kommer att fungera som Assisterande Tränare men även som  Fys/Skade/Rehab Koordinator.
– Så, vem är Jonas Öberg?
”Jonas Öberg är en 48 årig egenföretagare inom måleri. På fritiden är det fotboll som gäller. Bor i Vintrie med en fru, en hemmaboende dotter och en utflugen fotbollsspelande son.”
– Vilka klubbar har du representerat som spelare?
”Jag började min fotbollskarriär som liten knatte i MFF, därefter blev det Kirseberg i många år och efter 20 år så avslutade jag med några år i Håkanstorp.”
-Hur ser dina meriter ut som tränare?
”När sonen var 5 år började jag som tränare och har aldrig slutat. Älskar det. Under mina senaste år som tränare  har jag varit med om att ta LB07 herr från division fyra till två. Innan dess hade jag både p96 och p98 i Pojkallsvenskan Elit.”
-Vad var det som avgjorde att du fortsätter din karriär i FC Rosengård?
Efter 16 år i LB07 ser jag fram emot en ny utmaning i FC Rosengård. Valet var lätt, både för att jag och Tommy samarbetar bra och har olika styrkor och vill båda att spelarna lyckas, men även då jag tycker att FC Rosengård har en spännande resa framför sig och den ville jag gärna vara med på.”
FC Rosengård hälsar Jonas välkommen till klubben och önskar honom lycka till