Josephine Frigge klar för FCR

Josephine är 24 år och kommer närmast från Borgeby IK. Säsongen 2017 spelade hon för LB07 och innan dess för Lindsey Wilson College i USA. I FC Rosengård kommer Josephine att spela i tröja nummer 30 och kontraktet gäller året ut.
– Det känns bra att ha gjort klart med ytterligare en målvakt inför säsongen, säger sportchef Therese Sjögran. Vi vet att Olivia Elofsson lämnar oss i sommar för studier och fotboll i USA och därför känns det viktigt att ha Josephine på plats redan nu. Hon är en rutinerad målvakt som spelat i allsvenskan under 2017. Ännu en kugge på plats och vi ser fram emot säsongen. 
Såhär säger Josephine själv om övergången:
– Jag är väldigt glad att jag får den här möjligheten att även säsongen 2018 spela i Damallsvenskan och nu tillsammans med FC Rosengård. Det är andra förutsättningar än vad jag tidigare har haft vilket känns spännande. Jag tror att den nya träningsmiljön kommer gynna min utveckling och jag är taggad på att komma igång med lagträningarna.
Välkommen till FC Rosengård Josephine!