Kämpaseger mot Hyllie

Bra uppvärmning och pepp inledde matchen hemma på Rosengård, och i första minuten gjorde vi ett ledningsmål via deras försvarare på en hörna. Dock lyckades vi inte förvalta övertaget i matchen utan uppvisade nervositet och stress och kom inte rätt i situationerna. Detta ledde till väldigt enkla mål från motståndarlaget och i halvtid stod det 1-3 trots att vi haft en bra inledning. I omklädningsrummet peppade vi varandra och pratade mycket om att kämpa och snacka på högre nivå.
Det visade sig fungera bra i andra – vi spelade boll längs marken, snackade och hjälpte varandra precis som på träning och höjde oss mer allt eftersom. I mitten av halvleken toppade vi detta och gjorde två mål genom Hajje på kort tid, välspelat och forcerat precis som vanligt. Efter detta ägde vi matchen och enda motståndet från Hyllie var i princip att rensa boll på höjden. När det var tjugo minuter kvar av matchen gjorde Hajje ytterligare ett vackert mål och vi spelade klart matchen med fler målchanser som dock inte bar vinning, bland annat gjorde Jessica en solouppvisning där det var ytterst nära.
Trots en seg första halvlek ska alla inblandade ha stor uppskattning idag – vi gav allt när det behövdes som mest – alltifrån målvakt Olivia via lagkapten Melek till ledarteam Isa och Emra, och alla däremellan! Var riktigt fint att se hur vi kämpade för varandra när det behövdes som mest.
Slutresultat: 4-3
Tack till Hyllie och publiken för en välspelad match.