Kapten Dardan Burrniku segrare i brödrakampen

I de ordinarie kaptenernas frånvaro fick Dardan Burrniku äran att dra på sig kaptensbindeln för första gången och gjorde det med bravur. Beskedet fick han i omklädningsrummet kort före match.
– Det kändes bra, haha. Jag blev chockad faktiskt, visste inte ens att jag skulle ha den. Nej, men det kändes bra. Alla andra hjälpte mig med det så det kändes väldigt bra och även att få vinna med 4-0 i sin första match som kapten kändes extra bra, säger han.
Vad säger du om din insats under matchen?
– Jo, jag tyckte att jag gjorde det lugnt, bra och säkert. Jag äventyrade inte någonting. Jag försökte att hänga med upp i offensiven så mycket jag kunde, men jag har ju inte spelat så mycket på sistone… jag gjorde det jag kunde så det var väl godkänt.

Desto nöjdare var han med lagets insats och att få ta revansch efter förlusten mot Prespa Birlik i somras.
– Det är skönt. Vi gjorde en bra match och kunde ha gjort några mål till på dem. Jag tycker att vi gick ut till match som vinnare. Vi förlorade ju senast mot dem så det var väldigt skönt att slå dem och vi gjorde det på ett bra sätt också.

Matchen var inte bara en kamp mellan två Malmölag, utan även en kamp mellan två bröder. I motståndarlaget fanns storebror Ali Burrniku, men det var lillebror som var starkast.
Skönt att plocka ner brorsan och vinna över honom?

– Ja, exakt. Det är alltid skönt att slå honom, säger Dardan Burrniku med ett leende.