Kasper Alsén förlänger med FCR

Kasper Alsén kom till FC Rosengård inför säsongen 2019 och har nu förlängt sitt avtal med ytterligare ett år. Kasper som spelar på mittfältet är född 2003  och har Öja FF som moderklubb, han har dessutom representerat Ystads IF och Österlens FF innan han kom till FC Rosengård.
Vad var det som gjorde att du förlängde avtalet med FC Rosengård?
”-Detta året har varit väldigt bra där jag utvecklats mycket. Stor del i detta är att klubben, spelarna och ledarna har hjälpt mig att utvecklas och tror på mig. Det är ett härligt lag där jag trivs jättebra och vill fortsätta min utveckling. Sen såklart att ta steget med Rosengård till Divison 1.
Hur ser du på din framtid tillsammans med FC Rosengård?
”-Jag vill vara med och bidra så mycket som möjligt och hjälpa klubben att ta steget till Division 1.
Vi gratulerar Kasper och FC Rosengård till förlängningen och ser fram emot Kaspers fortsatta insatser tillsammans med FC Rosengård