Katrine Veje klar för FC Rosengård

Katrine har spelat 119 landskamper för Danmark och kommer närmast från Arsenal W.F.C.
Katrine kommer spela i tröja nr 2.
 
Sportchef Therese Sjögran, FC Rosengård:
Jättekul att Katrine är tillbaka i FCR. Hon är en erfaren spelare som spenderat några år i Frankrike och England. Hon kommer tillföra speed, ett en mot en spel som är i världsklass men också rutin från spel i stora ligor ute i Europa.
 
Katrine Veje:
Jag er jete glad for att være tilbage i Malmø och FC Rosengård.
Det er længe siden men kanns som at komme hem fast jag er dansk.
Jag havde mine første professionelle år i min fodboldkarriere i LdB Malmø och havde tilmed Jonas som træner den gång. Det skal bli jete spændende at komme tilbage. Det er et bra lag med mycka bra kvalitet, bra tjejer, bra staff och jag ser frem imot at börja.
Jag ser frem imot ochså af bidrage med min erfarenhet efter at have spillet i den franske liga (Montpellier) och engelske liga (Arsenal).
 
Varmt välkommen tillbaka, Katrine!