Klar för FC Rosengård: Almir Bajramovic

Yttermittfältaren/ anfallaren Almir Bajramovic är klar för FC Rosengård och han kommer närmast från Eskilsminne IF som även är hans moderklubb. Almir beskriver sig själv som en löpstark, teknisk spelare som är bra med båda fötterna, som gillar att utmana och komma till avslut.
-Så hur ser din meritlista ut?
”När jag var 15 år började jag spela för Eskilsminnes U-19. Sedan dess har jag även spelat flertalet matcher med B-laget och tränat med A-laget som förra säsongen spelade i Division 1. På HM-inomhusturnering blev jag turneringens bästa målskytt för seniorerna. Sedan 12 års ålder har jag varit med på alla zonläger och så kallade ”STU-samlingar” -fem år framåt, ända fram till regionalsamlingarna som arrangerades av FIFA. Utöver det har jag representerat Bosniens & Hercegovinas U-17 samt U-18 landslag med vilka jag varit med på flertalet landslagssamlingar. Som 17-åring spelade jag även match mot Slovakien (med U-18 laget). Samma år tränade och spelade jag med FK Sarajevos akademi (U-19) under en hel sommar, vars A-lag var bästa klubben i landet.”
-Så vad var det som avgjorde att du valde att fortsätta din karriär i FC Rosengård?

” Nu har jag valt att skriva på för FC Rosengård eftersom det är en klubb med klara mål och visioner som erbjuder det bästa för sina spelare.”

-Hur ser du på framtiden tillsammans med FC Rosengård?
”Det är ett skönt gäng med många duktiga spelare, väldigt kunniga tränare och en engagerad ledarstab. Jag tror att min vilja till att lyckas inom fotbollen och nå den absoluta eliten inom en snar framtid går hand i hand med klubbens intresse. Nu är det fullt fokus på träningarna och jag vet att med vårt hårda jobb på planen samt tränarnas och klubbens engagemang kommer vi att vinna divisionen och ta oss upp till Division 1.”

FC Rosengård välkomnar Almir till klubben och önskar honom all lycka till.