Klar vinst i seriepremiären div 3

Vi samlades på ett kylslaget Rosengårds IP och vi var taggade. Visste väldigt lite om motståndarna Wollsjö som flyttats från en annan serie, men alla hade vinst i sikte.
Första kvarten är vi inte riktigt på tårna, ändå gör Adde ett inåtskruvat inlägg som går i mål efter ett par minuter, och 1-0 är ett faktum.
Vi höjer tempot något, passar runt i laget och har högt bollinnehav, men lyckas inte komma till de där riktigt farliga avsluten.
I andra halvlek styr vi upp det – är hungrigare, noggrannare, villigare och hetare samt mer fokuserade. Vi tar fler avslut vilket resulterar i ett snyggt 2-0 mål från Magda, och sista kvarten är det bara spel mot ett mål, en drös av målchanser, vilket leder till en klockren avslutning från Buqe och 3-0, men lite otur i resten av övertaget.
Tack till publik, motståndare, domare – nu njuter vi av en väl genomförd seriepremiär och att få börja med serieledning. Vi tar med oss många fina individuella prestationer men framför allt en kollektiv energi som lovar gott inför serien.