Kom och hylla våra VM-hjältar

Efter en fantastisk mästerskapssommar med flera fantastiska prestationer av vårt svenska damlandslag är det dags att återstarta OBOS Damallsvenskan och jakten på årets SM-guld. Vi startar upp höst(sommar?:))säsongen med att välkomna Växjö DFF.
I de båda lagen hittar vi VM-hjältar som vi tillsammans med er vill hylla på plats. I Växjö DFF finner vi Anna Anvegård och från FC Rosengård har vi tre bronsmedaljörer; Zećira Mušović, Caroline Seger och Nathalie Björn. Fantastiskt att vi har möjligheten att ha dessa stjärnor på plats i Malmö tycker vi.
Väl på Malmö IP får du den häftiga upplevelsen att se FC Rosengårds fotbollsproffs och VM-stjärnor spela fotboll. Du får också själv chansen att utmana din kompis i straffläggning på vår skottborg, tillverka din egen heja-flagga, eller skaffa dig den snyggaste ansiktsmålningen. Sen är du mer än redo att ställa dig i hejarklacken och sjunga ramsor med dina vänner för att heja fram bästa laget.
Fritt inträde för barn och ungdomar under 18 år, samt gratis busstransport från Rosengård till Malmö IP – tur & retur. Samlingsplats i Rosengård är Örtagårdsskolan.
21 juli FCR – Växjö
Matchstart: 17.30
Insläpp: 16.00
Buss från Örtagård till Malmö IP 15.45 & 16.30
Buss från Malmö IP till Örtagård 19.30 & 20.15
 
Vi ser fram emot att ha er på plats, Välkomna till #FCRfamiljen!