LB07 skrällde mot Rosengård

Redan från första sekund visade det unga LB07-laget att de ville vinna matchen. Rosengård uppträdde slarvigt och tillät motståndarna att vinna närkamperna. På en väl slagen hörna av LB07 fick en Rosengårds-spelaren en oturlig touch som enkelt gled in över målvakten och i mål.
Rosengård hämtade sig snabbt från chocken och kvitterade någon minut senare på ett snyggt högerinlägg som Utland gick upp och nickade i mål. Spelet böljade fram och tillbaka, men halvtidsresultatet 1-1 speglade matchen på ett bra sätt.
I halvtid valde coach Eidevall att byte ut Johanna Kaneryd och sätta in Fiona Brown som redan efter en minut i andra halvlek snyggt nickade in 1-2. Då var nog de flesta i publiken övertygade om att nu skulle det krampaktiga spelet för Rosengård lossna.
Spelarna i LB07 visade återigen att de ville annat och med mod och viljan att löpa så fortsatte man att hota Rosengård och kvitteringen kom helt rättvist.
Rosengård hade några chanser att än en gång ta ledningen, men otur eller oskicklighet gjorde att det såg ut att bli ett oavgjort resultat. LB07 skulle dock få en sista chans på övertid, och till hemmapublikens glädje kunder de göra 3-2 på stopptid.
Rättvist eller ej, ja det beror nog på vilket lag man håller på.
LB07 gör en toppenmatch och samtliga spelare ska ha beröm för att de visade att vilja och mod är viktigt för att vinna fotbollsmatcher.
Vi vill passa på att tacka samtliga tillresta FCR-supportrar, ni är vår tolfte spelare.
Nu gäller det för Rosengård att ladda om och redan på onsdag mot regerande SM-mästarna Piteå visa att man vill vara med om kampen om årets SM-guld. Matchen startar klockan 19:00 på Malmö IP och ni behövs alla för att stötta laget.