Leyla Güngör ansluter till Dam Div 3-truppen!

Två spelare byter plats och en välmeriterad spelare tar nya tag efter skador!

 

 

Fin förstärkning till höstens matcher

 

En gammal spelare försvinner till hösten, före detta lagkaptenen Anna Storåkers som gör uppehåll, men samtidigt in kommer Ferda Spahiu tillbaks från sitt uppehåll, vilket vi är väldigt glada över. Dessutom kommer en nygammal spelare in i truppen. Leyla Güngör som tidigt började spela fotboll i Rosengård, är tillbaks på hemmamarker och kommer under hösten att spela med damlaget i Div 3. Här följer en kort presentation av henne;

 

Vad fick dig att börja spela fotboll?

 

”Allra först va det nog pappa, jag följde med honom och skulle stå bredvid och titta, men blev inte mycket tittande utan mest en lite flicka utanför fotbollsplan som ensam lirade med en boll. Det som därefter gjorde att jag fortsatte va storebrorsan, jag ville alltid va som honom när jag va liten.”

Vad är dina styrkor och svagheter?

”Mina styrkor som fotbollspelare är nog min spelförståelse och teknik. Mina svagheter skulle jag nog säga min fysik.”

 Hur bestämde du dig för FC Rosengård?

”Många undra nog varför jag överhuvudtaget valde div 3 klubb eftersom jag kommer från lb07 som spelar i elitettan. Men det har varit ett tufft år för mig, med skador och sjukdomar osv, som har tagit på den mentala biten. Vilket gjort att jag tappat glädjen och motivationen litegrann. Jag valde därför att trappa ner lite och se var det tar mig och det blev Fc Rosengård för jag känner till klubben, tränarna och en del av spelarna och det är min moderklubb.(då hette de mabi) Det gör kanske så jag får en ny kick till elitfotboll och finner glädje och motivationen men samt självförtroendet igen.”

 

Vad ser du mest fram emot hösten 2014, vad är ditt mål med resten av säsongen?

”Personligt vill jag såklart hitta tillbaka till glädjen och motivationen som funnits där, men samtidigt kriga på och försöka ta Fc Rosengård till 2:an vilket jag vet vi kan!”

 

Vi hälsar Leyla varmast välkommen till laget och ser fram emot en fin höst tillsammans.