Malik Sesay förlänger med FC Rosengård

Malik Sesay förlänger sitt kontrakt med FC Rosengård och till sin hjälp får han Björn Ågren som han jobbat med tidigare i både FBK Balkan och i IFK Malmö.
-”Det känns oerhört inspirerande och spännande att få ta över en sån stor klubb som FC Rosengård. Detta kändes helt rätt från början då jag fick ett fantastiskt bemötande från början, från sportchef, styrelse till materialare och lagledare. Allt är proffsigt och välskött och det är härliga människor att få jobba tillsammans med och dessutom har vi en spelartrupp med hög kvalitet och god stämning. Vad mer kan man önska?
Valet av Björn som assisterande var inte så svårt heller då vi kompletterar varandra väldigt bra och vi vet vad vi kan åstadkomma med lugn och ro omkring oss. Vi kan inte vänta att köra igång ordentligt.” Kommenterar Malik förlängningen.
Björn Ågren återvänder till FC Rosengård samtidigt som han återförenas med Malik och kommenterar sitt nya uppdrag så här:
-”Jag är mycket inspirerad och taggad inför uppdraget i FC Rosengård. Det känns oerhört spännande att återigen komma in i en väl fungerande förening som FC Rosengård. Senast jag var här så var jag ansvarig för FC Rosengårds Juniorlag som då spelade i J- Allsvenskan och lyfte då upp Granit som idag återfinns i truppen. Jag ser fram emot en ljus säsong 2016.”
”Malik är en ung och hungrig tränare som på kort tid satt sin prägel på laget. Han är en hungrig vinnarskalle som har en viss taktik i sitt spel som gör att laget blir väldigt svårspelade för motståndarna. Björn är en pedagogisk ledare med tydliga tyglar och ledaregenskaper som tillsammans med Malik bildar en fantastisk ledarstab för FC Rosengård” Berättar FC Rosengårds Sportchef Amir Poursamad om den nya ledarduon och fortsätter: -”Vi önskar båda två lycka till med utmaningen och vi välkomnar dem till klubben.”