Malik Sesay tar över FC Rosengårds herrlag

Malik Sesay har tagit över taktpinnen för FC Rosengårds herrlag och FC Rosengårds nya Sportchef på herrsidan Amir Poursamad kommenterar värvningen så här:
”Vi kom i kontakt med Malik i samband med att Hasse Mattisson lämnade klubben och jag har följt Maliks tränarkarriär på avstånd från att han tränade Balkan till han tog upp IFK Malmö från Division 3 till 2. Jag har haft ganska många intensiva samtal och möten med honom om vad hans fotbollsfilosofi är och jag måste säga att jag gillar det. Men det som ändå blev avgörande för vårt och mitt beslut var hans enorma vilja att ta sig an jobbet som FC Rosengårds tränare. Direkt efter dagens första träning måste jag säga att det känns jättebra att ha Malik hos oss och jag önskar honom välkommen och lycka till med sin nya utmaning.”
Malik säger själv att det är ”inspirerande, spännande utmaning, FC Rosengård är en bra organiserad storklubb och man har en spännande trupp som man kan göra mycket med. Det är lite kort tid men jag ska göra allt jag kan för att utveckla spelarna individuellt och som lag.”
Vi hälsar som sagt Malik välkommen till FC Rosengård och önskar honom lycka till.