M Å N A D S S P O N S R I N G

 

Stöd FCR

 

Stöd FCR

 

Det har aldrig varit enklare att ta ställning för en jämställd idrott och jämställd sponsring.

Vi vill göra det enklare för såväl företag som privatpersoner att stödja FC Rosengård och den unika verksamhet föreningen bedriver. Den individuella insatsen är mindre viktig än den gemensamma – där företagare och privatpersoner som tar ställning för jämställd idrott och jämställd sponsring tillsammans bidrar till något större.

Stödet ger FC Rosengård möjligheter att jobba systematiskt för att bli än mer framgångsrika, både på och utanför plan, och därigenom att leverera starka värden tillbaka till er.

Så funkar det

Vi har tagit fram smidiga prenumerationstjänster som gör det enkelt för dig att stötta vårt arbete. Vi vill att du ska känna att föreningen förtjänar din investering. Tycker du inte att FC Rosengård levererar tillräckligt mycket tillbaka kan du avbryta när som helst och utan att ha förbundit dig till någonting. FC Rosengårds vision är dock långsiktig och målsättningen är att du aldrig ska vilja sluta stötta det vi gör tillsammans.

Du är alltså inte tvungen att teckna avtal om ett visst sponsorpaket, inte heller gå in med en klumpsumma som engångsbetalning eller krångla med delbetalningar via faktura. Du registrerar ditt konto och sedan löper det på så länge du vill stötta FC Rosengård, precis som du kanske gör privat med Spotify, Netflix, Storytel och liknande tjänster. Smidigt och enkelt.